اطلاعیه ها

شنبه 30 اردیبهشت 1402 اطلاع رسانی در خصوص رزم آزمون دروس عمومی - آزمون درس عمومی تفسیر موضوعی نهج البلاغه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 با توجه به برگزاری آزمون دروس عمومی به صورت متمرکز به شیوه مجازی- غیرحضوری توسط مرکز سنجش و آزمون، برگزاری رزم آزمون دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون مجازی الزامی است، از اینرو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند، مجاز به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند. لذا خواهشمند است موارد ذیل در اسرع وقت و به صورت گسترده اطلاع‌رسانی گردد:
  1. رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ‌های ذیل برگزار خواهد شد.
  2. آزمون پایان ترم درس تفسیر موضوعی نهج البلاغه در تاریخ 16 خردادماه رأس ساعت 08:00 صبح به صورت سراسری برگزار می‌گردد.
ردیف عنوان آزمون تاریخ آزمون
1 رزم آزمون اول 2 خردادماه 1402
2 رزم آزمون دوم 9 خردادماه 1402
3 رزم آزمون سوم 23 خردادماه 1402

*** لازم به ذکر است حضور دانشجویان دارای درس عمومی فوق در آزمون الزامی است.
  1. آدرس سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، https://edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  2. اطلاع رسانی کامل از طریق ارسال پیامک، .... به تمام دانشجویان صورت پذیرد.
  3. از تاریخ اولین رزم آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور آماده بهره برداری است.
  4. جهت ورود به سامانه رزم آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
  5. *  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
    * کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است.
  6. جدول زمانبندی رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ‌های  2، 9 و 16 خردادماه بر اساس استان، مطابق جدول ذیل می‌باشد:
  7. ردیف استان ساعت امتحان
    1 خراسان جنوبي - چهارمحال وبختياري -بوشهر -لرستان-كرمانشاه -گيلان-كرمان-تهران 08:30
    2 سمنانقم-زنجان-قزوين-سيستان وبلوچستان-كردستان-فارس-خوزستان 10:00
    3 ايلام -اردبيل البرز-آذربايجان غربي -آذربايجان شرقي -اصفهان 11:30
    4 كهگيلويه وبويراحمد-گلستان يزد- همدان-مركزي-هرمزگان-مازندران-خراسان رضوي -بين الملل داخل-خراسان شمالي 13:00

** لازم بذکر است تاریخ و ساعت آزمون پایان ترم دروس عمومی بر اساس تقسیم‌بندی استانی در کارت آزمون دانشجویان (گزارش 428)  لحاظ شده است.