پیام تبریک روابط عمومی دانشگاه پیام نور کازرون بمناسبت روز دانشجو روابط عمومی دانشگاه پیام نور کازرون همزمان با شانزدهم آذر مصادف با روز دانشجو طی  پیامی، این روز را به جامعه علمی و دانشگاهی به ویژه دانشجویان دیار 1300 شهید سلمان فارسی تبریک و تهنیت گفت.
  « بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »
شانزدهم آذر ماه سالروز شهادت دانشجویان مسلمان و مبارز ایران زمین در سال ۱۳۳۲ که نشان  از  مقاومت و ایستادگی این دلیر مردان در برابر زیاده خواهی، سلطه خارجی و دیکتاتوری رژیم شاهنشاهی دارد؛ به عنوان نقطه عطفی در تاریخ مبارزات سیاسی ملت ایران، یادآور رسالت و نقش دانشجویان این مرز و بوم در نهضت اصیل دانشجویی و طلایه داری این قشر فهیم جامعه در مبارزه  با جهل و نادانی و حراست از عدالت خواهی ، آزادی و آزادگی  است.
ضمن تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان عزیز امیدواریم دانشجویان ما بتوانند با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و با عزمی جهادگونه در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و با قرارگرفتن در مسیر رشد و تعالی، تولید دانش، نوآوری و کارآفرینی، زمینه پیشرفت همه جانبه کشور را فراهم کنند و میهن عزیزمان را به جایگاهی شایسته برسانند.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور کازرون با ادای احترام به روان پاک دانشجویانی که جان خویش را در راه استقلال، آزادی و سرافرازی ایران عزیز نثار کردند، فرارسیدن روز دانشجو را به آحاد دانشجویان میهن اسلامی به ویژه دانشجویان فهیم و پرافتخار دیار 1300 شهید سلمان فارسی کازرون تبریک عرض می نماییم.