بیانیه دانشگاهیان پیام نور کازرون در محکومیت حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیه السلام حادثه تروریستی در حرم احمد بن موسی علیه السلام که منجر به شهادت و مجروحیت جمعی از زائران و هموطنان عزیز شد، ندای مظلومیت و اقتدار ملت ایران بود و جنایتی دیگر بر سیاهه جنایات دشمنان انقلاب اسلامی افزود. حمله وحشیانه گروه‌ تروریستی داعش به حرم حضرت شاهچراغ نشان‌دهنده خوی وحشی این جریان تکفیری است که قتل انسان‌های بی‌گناه و زن‌ها و کودکان را جایز می‌شمارد و استکبار جهانی با تقویت و حمایت از آنان ضمن ایجاد اختلاف مذهبی در بین مسلمانان، چهره اسلام را در جهان به عنوان دینی خشن و غیر انسانی معرفی نماید تا بلکه بتواند از گرایش روز افزون به اسلام جلوگیری نماید. همه فهمیدند ضربه سخت و انهدام مقر تروریست‌ها در غرب و رزمایش به وقت و شجاعانه سبزپوشان حریم ولایت در شمال غرب دشمن را چنان سردرگم کرده که این چنین ناشیانه وارد معرکه شده است. هر چند تجربه نشان داده ملت شریف ایران اسلامی با این گونه اقدامات ذلیلانه و ناجوانمردانه از پای نخواهند نشست و ذره‌ای از مواضع انقلابی خویش عقب نشینی نخواهند کرد.
دانشگاهیان پیام نور کازرون بار دیگر انزجار و محکومیت شدید و قاطع اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر به ویژه این حادثه تأسف بار و سبوعانه را اعلام داشته و شهادت جمعی از هموطنان مظلوم مان را محضر امام عصر(عج)، نائب بر حقشان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض کرده و برای مجروحان شفای عاجل مسألت می‌دارد.
🌐 روابط عمومی دانشگاه پیام نور کازرون