قابل توجه پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع كارشناسي بهمن ماه سال 1400 پذیرفته شده گرامي،
با سلام و ضمن تبريك به مناسبت راهيابي به دانشگاه، توجه شما عزيزان را به مراحل انجام ثبت نام به شرح ذيل جلب مي نمائيم :

قابل توجه پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع كارشناسي بهمن ماه سال 1400
پذیرفته شده گرامي ،
با سلام و ضمن تبريك به مناسبت راهيابي به دانشگاه ، توجه شما عزيزان را به مراحل انجام ثبت نام به شرح ذيل جلب مي نمائيم :
تمامی پذيرفته شدگان مي بايست از تاريخ 26 دیماه الي 2 بهمن ماه جهت انجام مراحل ثبت نام غير حضوري به سامانه گلستان به آدرس https://reg.pnu.ac.ir  مراجعه نمايند.
خلاصه مراحل پذيرش :  تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: *شماره پرونده + *K002
گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.

*درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را به جای گذرواژه وارد نماييد.
2- از مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
مدارک مورد نیاز:
  • تصویر کارت ملی (پشت و رو) و صفحات  اول و توضیحات شناسنامه
  •  تصویر مدارک تحصیلی (دیپلم متوسطه ، پیش دانشگاهی و یا کاردانی)
  • تصویر رسید درخواست تائیدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظامهای قدیم و نظام جدید 3-3-6  (ارزش تحصیلی)
تذکر : برای اخذ كد رهگيري  تاييديه مدرك تحصيلي  از طریق سامانه http://emt.medu.ir  اقدام نموده در مراحل  پذيرش غیرحضوری ، بخش  اطلاعات دانشجو -قسمت اول  كد مربوطه را  در بخش  كد رهگيري  تاييديه  وارد نماييد.
  • تصویر وضعیت نظام وظیفه (کارت پایان خدمت ، کارت معافیت و ... )
تذکر : دانشجويان پسر که مشمول خدمت نظام وظیفه عمومی می باشند جهت دریافت معرفی نامه برای صدور برگه معافیت تحصیلی می بایست با در دست داشتن آخرین مدرک تحصیلی (مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم متوسطه دوم نظام جدید) به دانشگاه پیام نورکازرون به آدرس ذیل مراجعه نمایند .
کازرون ، ابتدای جاده دوان، دانشگاه پیام نورکازرون
 3- بعد از انجام مراحل فوق (تکمیل فرم ها و بارگذاری مدارک) حداکثر طی 48 ساعت، مدارک شما توسط کارشناسان آموزش ، بررسی و پذيرش نهایی در سامانه گلستان اعمال می شود . صرفا پس از اعمال پذیرش نهایی در سامانه مي توانید با :
شناسه كاربري = شماره دانشجويي
گذرواژه= شماره شناسنامه
به سامانه گلستان به آدرس https://reg.pnu.ac.ir  مراجعه نموده و جهت ثبت نام و انتخاب واحد اقدام نماييد.
4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام نسبت به پرداخت شهريه به شکل زیر اقدام نماييد:
   4-1 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
     منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير و با توجه به لیست ارائه دروس رشته خود ، نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
تذكرات مهم :
 با توجه به شیوع ویروس کرونا کلاسهای درسی به صورت مجازی در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور استان فارس به آدرس http://vc.farspnu.ac.ir   برگزار می شود. زمان مراجعه به این سامانه برای شرکت در کلاسهای مجازی حداکثر یک هفته پس از ثبت انتخاب واحد می باشد.
 زمان ثبت نام حضوری (تشکیل پرونده فیزیکی و دریافت کارت دانشجویی) متعاقبا اعلام می شود.
د: جهت دریافت آخرین اطلاعات و اخبار مربوط به ثبت نام ، انتخاب واحد ، برگزاری کلاسها و ... می توانید از طریق لینک ذیل به یکی از کانال های ارتباطی دانشگاه بپیوندید :
yun.ir/h9n4wd
نکات مهم در خصوص تغییر رشته
تذکر مهم 1: شرط تغییر رشته گذراندن 12 واحد درس در رشته جاری، با معدل 12 به بالا می باشد.
می توان 9 واحد از این 12 واحد درسی را از دروس عمومی انتخاب نمود که قابل تطبیق در رشته بعدی باشد .
دروس عمومی مشترک بین اکثر رشته ها جهت انتخاب و گذراندن برای تغییر رشته:
زبان خارجه (3واحد)+فارسی عمومی (3 واحد)+ تربیت بدنی (یک واحد) + 2 واحد گروه معارف+ سه واحد درس از رشته کنونی خود.  حداقل 12 واحد یا به اختیار دانشجو بیش از 12 واحد.
تذکر1: دروس :ارزشهای دفاع مقدس ، کلیات حقوق شهروندی ، کارآفرینی و حفظ جزء سی قرآن، شناخت محیط زیست جهت تغییر رشته مورد قبول نمی باشند و در شروط بالا یعنی تعداد واحد گذرانده و میانگین کل محاسبه نمی شوند.
پذیرفته شدگان متقاضی تغییر رشته، باید در این دانشگاه و در رشته قبولی خود 12 واحد درس با معدل 12 به بالا بگذرانند. قبل از ثبت تغییر رشته هیچ گونه تطبیق واحدی صورت نمی گیرد هر چند دانشجو از قبل دارای مدرک لیسانس باشد. و دروس عمومی را گذرانده باشد.
تذکر مهم 2: رعایت هر دو شرط جهت تغییر رشته الزامیست.
به عنوان مثال دانشجوی متقاضی رشته حقوق که در یکی از رشته های علوم انسانی از قبیل روابط عمومی یا فقه و مبانی حقوق اسلامی و ... ثبت نام نموده است می تواند پس از گذراندن حداقل 12 واحد درسی با معدل حداقل 12 در نیمسال جاری برای تغییر رشته به رشته حقوق در نیمسال آینده اقدام نمایند.
نکته1: از رشته های گروه علوم مهندسی و علوم پایه می توان به کلیه رشته های فعال مرکز تغییر رشته داد.
نکته2: از رشته های گروه علوم انسانی می توان فقط به سایر رشته های فعال گروه علوم انسانی و هنر تغییر رشته داد.
تذکر مهم1 : جهت تغییر رشته به رشته علوم ورزشی علاوه بر احراز شرایط فوق ، ارائه گواهی پزشکی معتبر دال بر سلامت کامل جسمانی الزامی می باشد.
تذکر مهم 2 : دانشجویان مهمان جهت درخواست تغییر رشته و تطبیق واحد ابتدا می بایست با مرکز مبدا (مرکز قبولی خود) هماهنگی نمایند.