زمان شروع کلاسها در سامانه VC در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور استان فارس

🔹در پاسخ به سئوالات متعدد دانشجویان درخصوص شروع کلاسهای نیمسال دوم در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور استان فارس (vc.farspnu.ac.ir) به استحضار می رساند کلاسهای دانشجویان از 23 بهمن ماه سال جاری در سامانه VC برگزار خواهد شد که تا آن زمان اطلاعات دروس انتخاب واحد دانشجویان عزیز نیز در سامانه VC قرار خواهد گرفت.
🔹 لذا دانشجویان عزیز درحال حاضر نگران ورود به سامانه مذکور و عدم به روز رسانی دروس انتخاب واحد خود نباشند.
🔹 اطلاعات دانشجویان جدید الورود نیز تا قبل از تاریخ 23 بهمن در سامانه Vc تعریف و این دانشجویان در آن زمان، می توانند با  وارد کردن شماره دانشجویی و کد ملی وارد سامانه شوند.