كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اطلاعیه
جمعه 20 آبان 1401 راهنمای پیشخوان خدمت در سامانه گلستان برای درخواست های آموزشی
بدون نیاز به مراجعه حضوری تمامی درخواستهای آموزشی خود را در پیشخوان خدمت سیستم گلستان ثبت نمایید.
دانشجویان گرامی می توانند بدون مراجعه حضوری در دانشگاه تمامی درخواستهای آموزشی خود را در سیستم گلستان ثبت نمایند.
برای این کار به منوی پیشخوان در سایت گلستان بروید. برای درخواست های سمت راست جدول زیر مستقیم روی درخواست مذکور کلیک کنید و برای درخواستهای سمت چپ باید ابتدا بر روی ارائه درخواست های آموزشی کلیک کنید. سپس روی درخواست جدید کلیک کنید. از مثلث جلو آیکون جدول سمت چپ مشخص می شود هر درخواستی دارید، روی آن کلیک کنید و مراحل را انجام دهید.
دقت کنید بعد از ثبت درخواست حتما باید مجددا وارد آیکون درخواست شده در پیشخوان خدمت رفته روی تیک سبز رنگ تایید کلیک کرده، تایید را اعمال تغییرات کنید تا درخواست شما ارسال گردد.
در ضمن در صورتی که تایید انجام ندهید درخواست شما ارسال نمی گردد.
جهت راهنمایی و مشاهده مراحل کار روی آیکون مربوطه در جدول زیر کلیک کنید:

گواهی اشتغال به تحصیل مرخصی تحصیلی بدون احتساب (زایمان)
تقاضای انتقال و تغییر رشته ترم آخری
ارائه درخواست های آموزشی انصراف یا لغو آن
درخواست اخذ درس مطالعه آزاد توسط دانشجو(تکدرس) درخواست لغو عدم مراجعه
درخواست معادلسازی دانشجو درخواست اصلاح مشخصات
درخواست تسویه حساب(جهت فراغت از تحصیل)