كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اطلاعیه
سه‌شنبه 3 آبان 1401 ثبت ‌نام بیست و پنجمین دوره ازدواج دانشجویی در قالب طرح ملی «همسفر تا بهشت» با عنایات الهی ثبت ‌نام بیست و پنجمین دوره ازدواج دانشجویی در قالب طرح ملی «همسفرتابهشت» آغاز گردیده است.
در این راستا زوجین دانشجو می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی ezdevaj.nahad.ir در این طرح ثبت‌نام نموده و مدارک خود را جهت بررسی بارگذاری نمایند تا پس از آن امکان انتخاب کاروان برای آنان فعال گردد.
بر این اساس لازم است مسئولین فرهنگی مراکز و واحدها نسبت به تایید مدارک فیزیکی و دفاتر محترم نهاد نسبت به تایید مدارک ثبت‌نام‌شدگان واجد شرایط به صورت الکترونیکی اقدام عاجل به عمل آورده تا باتوجه به فرصت بسیار محدود تشرف کاروان‌ها و شرایط ویژه دانشگاه‌ها و کشور اقدامات لازم صورت پذیرد. ضمنا موارد و ضوابط ذیل جهت اطلاع به حضور اعلام می‌گردد:
  • امسال برای نخستین بار «همسفرتابهشت» در دوره‌های ۳ شب و ۴ روزه برگزار خواهد شد.
  • تاریخ عقد مجاز جهت ثبت‌نام از ۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱ است.
  • ملاک ثبت‌نام، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در تاریخ رسمی عقد می‌باشد.
  • امکان شرکت جاماندگان دوره‌های گذشته میسر نمی‌باشد.
  • تاریخ تشرف نخستین کاروان ۲۳ مهرماه برنامه‌ریزی شده است.
  • مرکز ارتباطات و پاسخگویی طرح ملی «همسفرتابهشت» با شماره ۰۲۱۸۴۲۲۲۸۸۸ پاسخگوی سوالات احتمالی زوجین دانشجو در ساعات ۸ صبح لغایت ۱۶ بعدازظهر می‌باشد..
  • جهت اطلاع از طرح ملی «دردانه» با شماره ۰۲۱۸۴۲۲۲۳۷۷ (اداره ازدواج و خانواده) تماس حاصل فرمائید.