كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اطلاعیه
سه‌شنبه 18 مرداد 1401 ثبت نام جدید مقطع کارشناسی بدون آزمون دانشگاه پیام نور تا 23 مرداد ماه 1401 ثبت نام جدید مقطع کارشناسی بدون آزمون دانشگاه پیام نور تا 23 مرداد ماه ادامه دارد.
 ثبت نام داوطلبان جدید همزمان با انتخاب رشته داوطلبان کنکور در سایت سازمان سنجش در حال انجام است.
داوطلبانی که در کنکور سراسری شرکت کرده بودند یا داوطلبانی که متقاضی جدید ثبت نام در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور شهرهای فارس از جمله شاغلین، زنان خانه دار و... می توانند پس از مطالعه دفترچه راهنما در سایت سازمان سنجش نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اقدام نمایند.
اطلاعات مورد نیاز داوطلبان در بخش ویژه راهنمای ثبت نام در پورتال اینترنتی دانشگاه به نشانی fars.pnu.ac.ir قرار گرفته است.
دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی، مزایای ویژه ای را برای تحصیل داوطلبان ایجاد کرده است  که از جمله آن می توان به امکان اخذ مدرک کارشناسی در مدت زمان 3سال، برگزاری کلاسهای نیمه حضوری، کمترین شهریه در بین دانشگاه های شهریه ای، امکان انتخاب شهر محل سکونت به عنوان محل آزمون پایانی، آزمون های استاندارد، تسهیل در مهمان به سایر مراکز وواحدها، امکان تغییر رشته وهمچنین شرایط ویژه برای شاغلین اشاره کرد.
داوطلبانی که دارای مدرک دیپلم نظام قدیم، یا پیش دانشگاهی یا نظام جدید 6-3-3 هستند، مجاز به ثبت نام در این مقطع هستند. همچنین داوطلبانی که فاقد مدرک پیش دانشگاهی بوده اما دارای مدرک کاردانی می‌باشند، نیز می‌توانند نسبت به ثبت نام برای دوره کارشناسی پیوسته اقدام کنند.
داوطلبان در صورت داشتن هرگونه سوال، علاوه برتماس یا مراجعه حضوری به مراکز و واحدهای دانشگاه، می‌توانند از طریق سامانه پرسش و پاسخ دانشگاه به نشانی p.farspnu.ac.ir پاسخ به سوالات خود را دریافت کنند.