سه‌شنبه 16 فروردین 1401 تمدید مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور از 14 فروردین تا 20 فروردین 1401

سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه ای مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور را از 14 فروردین تا 20 فروردین 1401 تمدید کرد.

متقاضیان ثبت نام در این آزمون ها می توانند تا پایان مهلت تعیین شده از طریق درگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  اقدام به نام نویسی کنند.

متقاضیانی که قبلاً ثبت نام خود را در آزمون مذکور تکمیل و کدرهگیری دریافت کرده‌اند، در صورت تمایل می توانند در مهلت تعیین شده نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام کنند.

گفتنی است، براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده، آزمون کارشناسی ارشد فراگیر روز جمعه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.