چهارشنبه 26 آذر 1399 اطلاعیه مهم در خصوص آزمون آزمایشی دروس عمومی و لینک پرسشنامه با توجه به مشکلات فنی ایجاد شده و عدم امکان ورود برخی دانشجویان عزیز به سامانه آزمون های عمومی (sanjesh.pnu.ac.ir) ، دانشجویان گرامی بدون نگرانی بابت این موضوع، تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم در کلیه ساعات شبانه روز می توانند به سامانه مذکور مراجعه و از دروس عمومی اخذ شده، تاریخ و زمان برگزاری امتحانات عمومی مطلع گردند.
  ضمنا دانشجویان عزیزی که لینک منتشر شده در برخی گروه ها را تکمیل نموده اند ، نیازی به تغییر رمز در سامانه گلستان و سامانه های آموزش الکترونیکی ندارند. طبق بررسی های صورت گرفته این فرم توسط یکی از اساتید و مخصوص دانشجویان دروس وی طراحی شده بوده است که اشتباها در سایر گروه های دانشجویی منتشر شده است. دانشجویان عزیز در این خصوص نگران اطلاعات ثبت شده خویش نباشند.