اطلاعیه ها

دوشنبه 7 مهر 1399 ارایه خدمات صرفا به صورت الکترونیک/عدم مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور به اطلاع مراجعان محترم دانشگاه پیام نور می رساند
در راستای ارتقاء شاخص رعایت ضوابط ابلاغی از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا،‌ سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت کشور و استانداری‌ها در زمینه سلامت محیط کار و کار در محیط اداری و نظر به مصوبه هیات محترم رئیسه دانشگاه با توجه به مهیا بودن بستر‌های نرم افزاری دانشگاه در قالب وب و ارائه خدمات دانشگاه به صورت آنلاین و از طریق اتوماسیون اداری(didgah.pnu.ac.ir) سامانه جامع اداری و مالی (erp.pnu.ac.ir) سیستم جامع گلستان(reg.pnu.ac.ir)، سامانه آموزش های الکترونیکی (lms.pnu.ac.ir)و سامانه پیشخوان خدمت (pishkhan.pnu.ac.ir)از تاریخ ۷ مهرماه امکان مراجعه حضوری مراجعان به سازمان مرکزی مقدور نمی باشد.
لذا خواهشمند جهت حفظ سلامت خود و سایر همکاران از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی جداً خودداری گردد.