جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور کازرون از شرکت رب گوجه فرنگی شارونا بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور کازرون، در این بازدید قربانی مسئول شرکت رب گوجه فرنگی شارونا اظهار داشت: رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد.
وی افزود: رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع باشد.
لازم به ذکر است در این بازدید دانشجویان از نزدیک با مراحل خط تولید رب گوجه فرنگی شرکت آشنا شدند.